Livslång Önskan

Vad är livslånga önskningar?
Livslånga önskningar är önskningar som din sim vill uppnå innan de dör. De är generellt kopplade till din sims egenskaper, men det går också att välja vilken livslång önskan man vill även om de inte är kopplade till de egenskaper man valt genom att klicka på frågetecknet får man upp alla livslånga önskningar. Detta kan dock göra så att det blir svårare ett uppnå den livslånga önskning man valt. När din sim har uppnått sin livslånga önskan kommer de att få en stor belöning av livslång lycka poäng. De här poängen får man också genom att uppfylla normala önskningar och kan användas till att köpa uppgraderingar till din sim, som stålblåsa, sällan hungrig, extra kreativ mm.

Vad händer när en sim har uppfyllt sin livslånga önskan?
När en livslång önskan har uppfyllts, har din sim uppnått sitt mål med livet och kommer inte längre att ha en livslång önskan. Du kan inte häller ändra önskan genom att köpa ändra livslång önskan med livslång lycka poäng (10,000 poäng). Ibland kan det dyka upp en ny livslång önskan som din sim vill ha bland de vanliga önskningarna.

Ändra livslång önskan
För att ändra livslång önskan måste du köpa belöningen byta livslång önskan som kostar 10,000 poäng. När du ändrar livlång önskan dras 10,000 poäng bort från vinsten av att fullfölja önskan, på grund av denna kostnad. Men om du vill uppnå en livslång önskan fort och du har uppnått alla eller nästan alla krav på en livslång önskan som du vill ha kan detta ge dig en stor summa livslång lycka poäng snabbt.

Bas spelet

Bada i pengarBada i pengar
Livslång lycka poäng: 35,000
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Snyltare, Snobb, Ambitiös, Sparsam.
Mål: Ha 50 000 simdaler i hushållstillgångar.
Tips: Spara pengar! Om du väljer att var konstnär spara tavlor. Kom ihåg att genom att köpa en bra kyl och andra bekvämligheter kan hjälpa din sim att få en befordran på jobbet genom att deras humör ökar. Detta kan löna sig i det långa loppet mer än att spara alla simdaler. 

Berömd femstjärnig kockBerömd femstjärnig kock
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Gröna fingrar, Kockbegåvning, vegetarian.
Mål: Nå nivå 10 i en kulinarisk karriär.
Tips: Kockbegåvning kommer att hjälpa mycket. Detta är en ganska lät livslång önskan. Bygg relationer med chefen och arbetskamraterna tidigt för att göra det lättare. Om du undrar över vart din Chefs kylskåp är så hittar du den i familjekatalogen under köp menyn när du uppnått nivå 10.

Bli en astronautBli en astronaut
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Händig, Atletisk, Modig, Våghals.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom militären.
Tips: Atletisk och händig förmåga krävs för att få en befordran i militär karriären. Att vara astronaut är ganska unikt. De behöver bara jobba en dag i veckan, men det är ganska långa pass vilket ger din sim massa ledig tid till att göra annat.

Bli en dynamisk DNA-profilerareBli en dynamisk DNA-profilerare
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Datorsnille, God.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom poliskåren (kriminalteknisk gren).
Tips: Din sim kommer att behöva en hög nivå av logik, men kommer senare också att behöva målar färdigheten för att analysera blodstänk. På nivå 10 kan din rättsliga analytiker analysera via datorn, vilket kommer att ge dem en trevlig summa pengar. Interaktionen går att upprepa hur mycket du vill. 

Bli en mästertjuvBli en mästertjuv
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Atletisk, Kleptoman.
Mål: Nå nivå 10 i tjuvgrenen av en kriminell karriär.
Tips: Egenskapen kleptoman kan du ta för nöjesskull. Den här simmen kommer att behöva en hög nivå på atletisk för att lyckas. De behöver inte några andra förmågor, utan kan klara sig på en hög nivå atletisk och relationer till sina medarbetare.

Bli en superstjärnaBli en superstjärna
Livslång lycka poäng: 29,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Atletisk, Festprisse.
Mål: Nå nivå 9 i en karriär inom proffsidrott.
Tips: Den enda förmågan som krävs här är atletisk. När din sim har nåt max nivå i sport karriären, kan de göra autograf signeringar för att tjäna pengar.

Bli en uppfödare av cyborgsBli en uppfödare av cyborgs
Livslång lycka poäng: 29,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Gröna fingrar, Galen, Fiskare, Händig.
Mål: Nå nivå 9 i en karriär inom vetenskap.
Tips: Vetenskaps karriären kräver att förmågorna, fiske, trädgårdsskötsel och händighet utvecklas, tänk på det när du väljer egenskaper till din sim. Den förmågans som kan vara lägst utav dessa tre är fiske och du kan ända klara utmaningen.

Den kulinariska bibliotekarienDen kulinariska bibliotekarien
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Kockbegåvning, Vegetarian.
Mål: Lära sig varje recept.
Tips: Den här är en av de lättaste önskningarna i sims 3. Uppnå nivå tio i mattlagnings förmågan och gå till bokhandeln och köp alla recept. Med egenskapen kockbegåvning kan din sim också lära sig recept genom att titta på tv.

Den perfekta trädgårdenDen perfekta trädgården
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Gröna fingrar, Kockbegåvning, Älskar naturen, Perfektionist.
Mål: Plantera och odla 8 olika arter av perfekta plantor.
Tips: Det svåraste med den hör önskan är att få alla åtta olika växterna att växa samtidigt. Ett förslag är att ha små skördar med åta olika växter på din tomt, som du kan öka med tiden.   

Fria världens ledareFria världens ledare
Livslång lycka poäng: 30,000
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Karismatisk, Vänlig, Snackare, Ambitiös.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom politik.
Tips: Ge din sim egenskaperna snackar, karismatisk och vänlig för att hjälpa din sim som politiker. Att skaffa en gitarr kan också hjälpa din sim att få vänner. Sennare i karriären kommer din sim att behöva anordna kampanj insamlingar. Se till så att det blir bra fester så kommer simmar senare på kvällen att ge dig pengar när de går. Försök att bjuda de rikaste simmarna till din fest.

Gold-diggerGold-digger
Livslång lycka poäng: 20,000
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Galen, Problem att binda sig, Elak, Snyltare, Snobb, Ond.
Mål: Se spöket av en förmögen äkta hälft.
Tips: Livslånga önskan gold-digger kan vara en av de svåraste livslånga önskningaran i sims 3. För att hitta en rik sim kolla efter herrgårdar i staden, besök och leta efter invånare som kan bli uppvaktade. Om de är gifta kan du få dem att lämna sin fru eller make. Gift dig sedan med ditt offer, och gör sedan en av de två följande sakerna: antingen äter du många livsfrukter (ambrosia är bättre) eller köper/tillverkar ung på nytt elixir (kräver expansion övernaturlig) och efterlev ditt offer, eller lås inne dem i ett rum och låt dem svälta.

HjärtekrossareHjärtekrossare
Livslång lycka poäng: 35,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Problem att binda sig, Bra på att kyssas, Flörtig, Festprisse.
Mål: Bli pojkvän/flickvän till 10 olika simmar.
Tips: Den här livslånga önskan kan vara ganska rolig. Ge din sim alla möjliga egenskaper som flörtig, bra på att kyssas och hopplös romantiker, som hjälper för romantiska relationer. Det kan vara roligt när dina älskare springer på varandra på stan. Bjud inte hem alla till en fest samtidigt, i alla fall inte innan du uppfyllt din önskan.

Honungstunga, gyllene fingrarHonungstunga, gyllene fingrar
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Virtuos, Karismatisk, Bra på att kyssas, Bra sinne för humor.
Mål: Bemästra färdigheten karisma och gitarrfärdigheten.
Tips: Detta är en enkel önskan eftersom gitarr och karisma fungerar väldigt bra med varandra. Få upp din sims gitarr färdighet. Genom att spela gitarr på allmänna platser kan din sim få massor av vänner, lite åt gången. Detta är tillräckligt för kraven på alla nivåer av den karismatiska förmågan. Studera sedan karisma på biblioteket varje gång du kan nå en ny nivå. Prioritera karisma först och låt gitarr var nr 2.  

Internationell superspionInternationell superspion
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Datorsnille, Modig, Atletisk, Barnslig.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom poliskåren (specialagent grenen).
Tips: Karriären specialagent kräver nivå tio i atletisk och logik förmågan. Den är nästan som önskan sund själ, perfekt kropp med några karriär framsteg. På nivå 5 kommer din sim kunna skriva rapporter om andra simmar, förhöra dem för att lära sig alla deras egenskaper. Att hitta någon som jobbar inom den kriminella verksamheten kan leda till en befordran. Vid nivå 10 i den här karriären kan din sim också göra en husrannsakan i det kriminella lagerhuset för lite pengar.  

Leva lyxlivLeva lyxliv
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Snyltare, Snobb, Ambitiös, Kleptoman.
Mål: Ha hushållstillgångar på 100 000 simdaler.
Tips: Nettoförmögenheten är en kombination av egendomar (inkluderar hushålls föremål) och pengar. Så när din sim köper något räknas det in hushållstillgångar. Men eftersom föremål blir mindre värt med tiden är det bättre att din sim har mer pengar än egendomar.

Lysande författareLysande författare
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Konstnärlig, Bokmal, Ensamvarg.
Mål: Bemästra författarkunskapen och målarfärdigheten.
Tips: Detta är en lätt önskan och egenskaperna konstnärlig samt bokmal kommer att löna sig att ha. Din sim kommer att tjäna mycket pengar på att vara hemma. Överväg att ta egenskapen ensamvarg för att motverka effekten känner sig ensam.Soffpotatis hjälper författare också efter som de måste sitta ner hela dagen.

Meckaren
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Datageni, Geni, Händig.
Mål:
Tips: Att ge din sim egenskpaerna händig och geni kommer hjälpa mycket med den här hönskningen. Överväg att även ta datageni för att hjälpa till med geni förmågan. Jag känner inte till några yrken som kräver händighet och geni för att få en befodran, men du borde överväga att ta en karriär som forskare eller läkare som åtminstone kräver en av dem för att underlätta att uppnå denna önskan.

Omgiven av familjenOmgiven av familjen
Livslång lycka poäng: 35,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Vänlig, Familjeorienterad.
Mål: Uppfostra 5 barn från bebis till tonåring.
Tips: Även att adoptera barn räknas till denna livslånga önskan. En ensamstående sim kan klara denna önskan själv men det blir mycket lättare om den har en partner.

Ondskans kejsareOndskans Kejsare/kejsarinna
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Elak, Ambitiös, Ond.
Mål: Uppnå nivå 10 i en kriminell karriär (Ondskefull gren).
Tips: Medans mästertjuvar kan klara sig på bara den atletiska färdigheten, behöver ondskans kejsare också den logiska färdigheten. När du har klarat denna önskan kommer din sim att lysa rött ibland, vilket kan skada relationen till andra simmar som inte är onda.

Presentera det perfekta hemakvarietPresentera det perfekta hemakvariet
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Fiskare, Älskar naturen, Perfektionist.
Mål: Ha minst 13 olika arter av perfekta fiskar i fiskskålar.
Tips: Det finns inga akvarier i sims 3 utan de är fiskskålar. Akvariet är en kombination av alla fiskskålar.

För att uppnå den här önskan ska du jobba på din fiske färdighet. När du har fångat en perfekt fisk dra den från din sims inventarium till fisk skålen. Komihåg att fiskarna måste var vid liv för att uppnå önska och det måste vara 13 olika fiskar, så du kan inte ha fler av samma sort fisk.

YrkesförfattareYrkesförfattare
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Bokmal, Soffpotatis, Ensamvarg.
Mål: Tjäna 4 000 simdaler i veckan i royalties. 
Tips: 4,000 simdaler i veckan för noveller är inte svårt att få. Se till att din sim är en bokmall för att minska tiden det tar att skriva även perfektionist kan hjälpa. Din sim behöver verkligen vara i topp av den här önskan, efter som böcker försvinner från listan efter 6 veckor och din inkomst kommer då att sjunka. 

RenässanssimRenässanssim 
Livslång lycka poäng: 35,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Problem att binda sig, Arbetsnarkoman.
Mål: Nå nivå 10 inom 3 olika färdigheter.
Tips: Försök att välja egenskaper som komplimenterar minst en eller två av de förmågor som du väljer att maxa. Detta kommer att hjälpa till med att din sim lär sig förmågorna snabbare. Din sim måste samtidigt som den jobbar på att uppfylla önskan också försörja sig.

RockstjärnaRockstjärna
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Konstnärlig, Virtuoso, Festprisse.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom musik (Rockgrenen).
Tips: Även fast din sim är en rock stjärna behöver den inte festa som en för att nå toppen av karriären. Band medlemmar och färdigheter i gitarr är det ända som betyder något. Fram till nivå sju i karriären behöver din sim uppträda för att öka i rang. Vid toppen av karriären kommer din sim inte längre att ha regelbundna arbetstider, men kan bestämma sig för att ha konserter på eftermiddagen. Rock stjärnor kan också ha sammanträden där de skriver autografer när som helst på dagen för att känna snabba pengar.

SchacklegendSchacklegend
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Datorsnille, Geni, Soffpotatis.
Mål: Bemästra den logiska färdigheten och bli en stormästare i schack.
Tips: Den här är inte så svår, speciellt inte om du tar egenskaperna, tursam och datorsnille. Öva på schack på en dator (inte den första billigaste, den går inte spela schack på) för att öka den logiska färdigheten fortare. Öka geni förmågan till nivå fem eller sex innan din sim försöker spela sin första rankade schack match.

StorfilmskompositörStorfilmskompositör
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Konstnärlig, Geni, Virtuos, Hopplös romantiker, 
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom musiken (symfonigrenen).
Tips: Symfoni karriären kräver massor av logik och gitarr färdigheter. Geni och virtuos funkar väldigt bra tillsammans här. När din sim har nåt nivå tio kan de göra autograf signeringar för att tjäna pengar.

Stjärn-nyhetsankareStjärn-nyhetsankare
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna önskan: Konstnärlig, Bokmall, Karismatisk, Vänlig.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom journalism.
Tips: Stjärnnyhetsankare kräver både karisma och skriva färdigheter för att klättra på karriär stegen. Tänk på detta när du väljer din sims egenskaper.

Sund själ, perfekt kroppSund själ, perfekt kropp
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önska: Geni, Atletisk, Älskar naturen, Perfektionist.
Mål: Bemästra den logiska och den atletiska färdigheten.
Tips: Ett väldigt lätt mål att uppnå, men inte så lätt när din sim jobbar. Fundera på att ta välja polis som yrke så att du får nytta av dina färdigheter.

SuperpopulärSuperpopulär
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Karismatisk, Vänlig, Snyltare, Festprisse, Snackare.
Mål: Bli vän med 20 simmar.
Tips: Den här önskan är väldigt lätt att uppnå med förmågorna karisma och gitarr. Annars håll många fester , behålla vänskapen med vänner och jobba på att få nya vänner. 

TusenkonstnärTusenkonstnär
Livslång lycka poäng: 35,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Galen, Problem att binda sig, Arbetsnarkoman, Barnslig.
Mål: Nå nivå 4 i olika karriärer.
Tips: Välj karriärer som kompletterar varandra så att du får ut max utav dina egenskaper, till exempel atletiska simmar skulle klara sig bra i karriärer som polis, kriminell, militär och sport. Du kan sluta jobbet när du nåt nivå fem i karriären. Det kan också vara möjligt att bytta jobb när du fortfarande är anställd.

VD för ett megaföretagVD för ett megaföretag
Livslång lycka poäng: 27,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Karismatisk, Snackare, Snobb, Ambitiös. 
Mål: Klättra på företagsstegen och bli en VD i karriären inom affär.
Tips: Notera att detta inte är den högsta nivån inom affär karriären. Det är därför din sim kommer att få lite mindre i livslång lycka poäng när den uppfyller denna önskningen. Det är inte direkt några förmågor som krävs för att bli befordrad inom affär karriären, så fokusera på att öka din sims karisma för att bygga relationer med chefen och arbetskamraterna.

Världsberömd kirurgVärldsberömd kirurg
Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Bokmall, Vänlig, God, Arbetsnarkoman.
Mål: Nå nivå 10 i en karriär inom sjukvården.
Tips: I den medicinska karriären behöver simmar ha en hög förmåga i logik. De behöver forska på sin egna tid för att hjälpa till med att få en befordran. Annars är den här en ganska lät karriär/livslång önskan kombination.

Destinations Världen

Bottenlös nektarkällareBottenlös nektarkällare
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Gröna fingrar, Kockbegåvning, Snobb.
Mål: Ha en aktuell samling av nektarflaskor värda 10,000 simdaler, Ha minst 50 flaskor nektar i din nektarkällare.
Tips: Om du inte vill köpa dem själv, behöver din sim lära sig trädgårdsarbete. Använd tiden då dina nektar skapare arbetar till att sköta om din trädgård för att använda tiden så effektivt som möjligt. Lär dig et bra recept och använd det tills du har dina 50 flaskor. Förvara dem i hyllor och låt dem åldras. Du kan fortsätta lägga till flaskor till din samling för att nå målet 10,000 simdaler snabbare.

Fysisk finslipningFysisk finslipning
Livslång lycka poäng: 27,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Atletisk, Modig, Disciplinerad.
Mål: Uppnå nivå 10 i färdigheterna kampsport och atletisk.
Tips: Den här önskan är en av de enklaste, då den atletiska förmågan ökar samtidigt som du tränar kampsport. En resa till Kina är allt som behövs för att börja på den här önskningen. I Kina köper du en träningsdocka och ett block som du kan bryta sönder med händerna. Din sim kan även träna en annan sim hemma när de har tillräckligt hög nivå i kampsportsfärdigheten. Ett annat sätt att få tag på redskapen är genom att skriva in fusket ”TestingCheatsEnabled on” följt av  fusket ”Buydebug” i fuskrutan. Då får du upp en meny i köpläget där du kan hitta redskapen om du inte vill åka till Kina.

Galleria i världsklass
Livslång lycka poäng: Livslång lycka poäng: 32,500.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga: Konstnärlig, Fotograföga
Mål: Ha en samling av fotografier värda minst 25 000$ 
Ha minst 10 fotografier från varje resmål placerade på din tomt.
Tips: Spara de högt värda första fotona. Du har bättre framgång om din sim övar på simmar och byggnader hemma innan du reser till de olika resmålen. Högre fotografering färdighet och att använda en bättre kamera leder till bättre första foton. Ta några mindre foton för att hjälpa dig med att se till så att du har plats på din vägg för 10 foton från alla resmålen. De behöver inte vara värda mycket bara unika. 

KampsportsmästareKampsportsmästare
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga önskan: Atletisk, Modig, Våghals, Disciplinerad. 
Mål: Uppnå nivå 10 i kampsportsfärdigheten och få titeln stormästare.
Tips: Öva mycket på att fightas. Det hjälper inte bara din sim att förbättra färdigheten fortare, utan ger också din sim nödvändig träning som hjälper dem att vinna matcher. Träna upp din atletiska färdighet också, den ökar när du utför kampsport också men inte lika snabbt som kampsportsfärdigheten.

 Privat Museum
Livslång lycka poäng: 32,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga: Kleptoman
Mål: Få en aktuell reliksamling värd 20,000$ simoleons på din hemtomt
Tips: Din sim kommer att behöva starta en samling, men du kanske inte vill spara allt som den hittar. Reliker som bara är värda 50$ eller så kan du bara sälja. Spara de som är värda över 500$ eller mer om du har ont om plats. Du kanske också vill kolla relik säljaren i staden. Föremål där kan bli analyserade och visas vara värda mycket mer än vad de säljs för i butiken. 

Rutinerad Resenär
Livslång lycka poäng: 60,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga: Äventyrlig, Perfektionist
Mål: Uppnå maximal visumnivå för alla 3 resmålen
Tips: Med Destinations Världen är den här den högsta värderade önskan att ta. Det är den som kommer ta längst tid att slutföra. Din sim kommer att behöva resa flera gånger till alla resmålen för att fullborda den här. Håll dig till äventyr och försök hitta dem som inte kräver så mycket gravutforskning för att hjälpa till så att det går fortare. Var förbered med mycket torkad mat och ett tält så att du kan hantera gravar bättre när du verkligen behöver gå in i en. 

Stor utforskareStor utforskare
Livslång lycka poäng: 35,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga: Äventyrlig, Modig, Våghals. 
Mål: Utforska 6 gravkammare på varje resmål helt.
Tips: Den här kräver en del resande eftersom alla resmål behöver besökas flera gånger. Det första uppdraget i alla destinationer är enkla och finns tillgängliga via äventyrs tavlan. Genom att utföra uppdrag får du VISA nivåer vilket kan hjälpa till att försäkra att din nästa resa blir den sista för att klara av den destinationen.

Visionär 
Livslång lycka poäng: 30,000.
Egenskaper som inspirerar till denna livslånga: Konstnärlig, Älskar Naturen, Fotograföga
Mål: Uppnå nivå 10 i färdigheterna målning och fotografering.
Tips: Detta är en enkel önskan att ta. Ta konstnärlig och fotograföga som din sims egenskaper för att slutföra den fortare. Att använda en bättre kamera (köpt i Egypten) kommer att göra så att din sim lär sig fotografering fortare också.

Drömjobb

Annonser