Del 1-3

Del 1

Det här är familjen Redfield som består av pappa Benjamin, mamma Miku, storasyster Alice och lillebror Alex samt deras hund Lady. Familjen bor på jorden som på grund av för mycket  avgaser och sopor håller på att falla sönder. Ett obotligt virus har också brutit ut, detta virus leder till dödsfall. För att rädda mänskligheten ska alla människor bli evakuerade till andra planeter. De som har råd kan köpa sig ett nytt hem på en planet medans de som inte har det blir placerade på en koloni. Benjamins familj som inte  är så rika har blivit erbjudna en plats på en koloni på planeten Lunar Lake. Innan familjen hinner bli evakuerade har Miku drabbats av det obotliga viruset och kommer inte att få följa med sin familj till den nya planeten. Några dagar innan familjen ska resa till sitt nya hem dör Miku.

8

Nu har familjen anlänt till sitt nya hem på Lunar Lake, ska Benjamin lyckas att försörja de två barnen på egen hand? Huset är inte särskilt stort men det är tack över huvudet tills Benjamin har hittat ett jobb, då kan han känna ihop lite pengar och en dag ha råd med ett litet större hus och inte behöva bo på kolonin.

10

Här kan du se hur deras hus ser ut!

Redfield

Familjen har kommit i ordning i sitt nya hem och Alex leker på golvet i köket. Lady kommer fram och sniffar på Alex som verkar bli lite rädd för hunden. Men Lady ler så snällt mot honom. Alice leker med sina leksaks hästar.

Redfield 1 v2

Benjamin kände att han behövde få lite vänner på den nya planeten och bestämde säg för att gå och hälsa på hos sina grannar på kolonin. Han ringde barnvakts bemanningen och strax där efter kom en barnflicka som hete Sabrina.

14

Benjamin lämnade barnen med barnvakten och gick till det närmsta huset och ringde på. Han blev insläppt av en man som hete Theo.

13

Efter besöket hos Theo bestämmer sig Benjamin för att ta en promenad med Lady, trots att det ösregnar ute.

Redfield 2 v3

Del 2

De första räkningarna har kommit.

25

Alice blir så glad när Lady kommer och vill nosa på henne och vill ge den lurviga, mysiga hunden en kram.

26

Benjamin är bjuden på fest hos Theo, det är inte särskilt många gäster där. Benjamin pratar en stund med Theo och sedan presenterar han sig för en av gästerna som är en utav ursprungsbefolkningen på Lunar Lake. Det visade sig att hon var en kändis och blev inte alls imponerad av Benjamins presentation.

Redfield 3

Nästa dag var Lady ute och tränade på sina jaktinstinkter efter skatter. Denna gången hittade hon en tom chipspåse. 

Redfield 4

Benjamin leker med Alex. Alex gillar när hans pappa spenderar tid med honom.

31

Senare leker Benjamin apport med Lady. Även fast det är mitt i sommaren har det börjat hagla.  

Redfield 5

Den natten hade lilla Alice svårt att sova.

35

Nästa dag tyckte Benjamin att det var dags att pott träna både Alex & Alice.

Redfield 6

Lady gillar musiken från radion och brukar stå och sjunga med. När Lady tröttnat på att sjunga med till radion gick hon till matskålen för att äta.

Redfield 7

Del 3

På morgonen innan Benjamin skulle till jobbet ägnade han sig för lite omvårdnad av Lady. Lady älskar att bli borstad och brukar komma och tigga om det ibland.

48

Nu är Benjamin på väg till sin första dag på jobbet. Han jobbar i mattbutiken på deltid. Det tycker han passar perfekt när man har två småbarn att ta hand om. 

redfield 8

När Benjamin är på jobbet får barnvakten Sabrina ta hand om barnen. Medan Alice och Alex leker ägnar Sabrina lite tid åt Lady. Under dagen leker hon också med Alice och Alex

Redfield  9

Nästa dag hade Lady fått loppor. Hon var inte alls glad över det, men hon fick försöka stå ut med dem tills de försvann av sig själva  då familjen inte äger ett badkar så Benjamin kan inte ge henne ett lopp bad. Samma dag gick Lady ut en stund och då träffade hon på en katt.

Redfield 10

Innan Miku dog gav hon en nalle som är en älva  till Melody, nallen hade varit hennes egna när hon var liten och ville att den skulle gå i arv till sin dotter. Alice gillar nallen väldigt mycket.

59

På en lördag när Benjamin inte jobbade bestämde han sig för att gå på en promenad med Alice i det fina sommar vädret.

Redfield 11

Lady brukar sova i sängen bredvid Benjamin på natten.

64

 

Annonser