Del 7-9

Del 7

Nästa dag besökte Benjamin ett ställe som heter Freddys Cafè. Han hade aldrig varit där förut men hade hört från arbetskamraterna att det var ett bra ställe. Det första han gjorde var att spela bordsfotboll. När han spelat klart tog han fram sin gitarr och spelade. Efter som han inte spelat särskilt mycket så fick han inga pengar från gästerna men han tyckte ändå det var kul. När han kände sig nöjd med att spela pratade han lite med en person som hete Raja Ansari. De kom bra överens.

Redfield 23

Nu har vintern kommit till Lunar Lake och under natten hade det snöat riktigt mycket och Benjamin är på väg till jobbet.

Redfield 24

När Benjamin åkt till jobbet kom en ny barnvakt, han heter Richard Phillips. Vet inte vad som hände med Sabrina den föra barnvakten. Richard ägnade tid åt båda barnen samt Lady. Så han kan nog vara en bra barnvakt.

Redfield 25

När Benjamin kom hem från jobbet byggde han en snögubbe.

Redfield 26

Del 8

Nästa dag var det lördag och Benjamin ägnade sin lediga tid från jobbet med att julpynta huset. Han hade även köpt en gran och lite julklappar till barnen som han placerat ut runt granen.

Redfield 27

Efter julpyntet var han väldigt hungrig så han ställde sig och lagade mat.

190 192

När han ätit klart städade han köket, torka upp en pöl, tömde pottan och soporna.

194 195 196

När allt var städat och soporna uttagna borstade han Lady.

197

Senare på kvällen satt han i soffan och läste en bok, Lady låg bredvid honom och sov, Alice och Alex lekte som vanligt med sina dockor.

201

Del 9

Nästa dag blev Benjamin bjuden hem till Raja samma kväll på midag, han svara att han gärna kommer.

203

Under dagen lekte han med Lady och barnen, spelade gitarr, fixa lite lunch och betalade räkningarna.

205 206 207 209 210

När Benjamin skulle gå till Raja kom barnvakten Richard dit för att passa barnen. Både Alice och Alex tyckte det var kul att Richard kom dit.

211 213

När Benjamin kommit till Raja pratade med varandra en stund och sedan duka Raja fram två tallrikar höstsallad till dem. Benjamin satte sig och åt men Raja var inte hungrig, han stod och tittade ut genom fönstret och såg ut som om han väntade på någon.

215 214

Efter ett tag kom en annan gäst som jag inte vet vad hon heter. Benjamin presenterade sig för henne och senare på kvällen försökte han sig på att flörta lite med henne. Vilket Raja tydligen inte gillade.

217 216

Annonser