Del 4-6

Del 4

Varje morgon brukar Lady ta in tidningen.

67

Benjamin övar på sina matkunskaper, han är nu på nivå 3. Efter han ätit tog han sig tid för att städa spisen, det behövdes verkligen.

Redfield 12

Den dagen var det rea på bokhandeln och Benjamin åkte dit för att köpa tre barnböcker.

66

En dag när Benjamin var på jobbet och Sabrina skulle passa barnen, satt hon ute på altanen och läste en bok. Medans barnen var själva inne och lekte med sina dockor. Alice docka heter Fluffis och Alex docka heter Knytet. Båda är väldigt fästa vid sina dockor, de kanske kommer bli deras låtsas kompis när de blir äldre. Men det får tiden visa, de kanske växer ifrån dem.

Redfield 13

När Benjamin kommit hem från jobbet, ställde han sig och lagade duschen och spenderade lite tid med barnen.

Redfield 14

Del 5

Nästa dag hade det blivit höst och Benjamin ägnade dagen till att halloween dekorera huset.

Redfield 15

Alice och Alex är ute i höst vädret och leker.

99

När Benjamin var klar med dekorationen lagade han pannkakor, men råkade bränna dem. Han tyckte att det var en bra ide att ställa dem på golvet. Han städade bort de brända pannkakorna och lagade höstsallad istället. 

Redfield 16

Efter han ätit sate han sig på golvet och läste en bok för Alex.

107

En morgon lagade Benjamin tv:en, han är nu på nivå fyra i händighet. Sen åkte han till provisionsbutiken. Även fast det fortfarande var höst hade det kommit lite snö under natten. I provisionsbutiken sålde han lite saker och hälsade på några personer som var i butiken.

Redfield 17

När Benjamin slutat jobbet dagen efter stod han utanför och pratade med en arbetskamrat. Snön hade försvunnit lika fort som den kom.

144

Del 6

Nästa dag lekte Benjamin dragkamp med Lady. Sedan lärde han Alex att prata och Lady låg bredvid och tuggade på tidningen. På kvällen gick Benjamin på bio.

Redfield 18

Lady leker med sin favorit pip leksak. Men hon gillar inte mus dekorationen. Hon står ute i regnet och skäller på den.

Redfield 19

När Benjamin kommit hem från bion gav han båda barnen mat. Alex var jätte hungrig så han fick äta först. Både Alex och Alice gillar att leka med maten när de äter.

Redfield 20

Medan Alice äter lär Benjamin Lady att sitta. Det går inte så bra i början men efter några försök visste Lady precis vad Benjamin ville att hon skulle göra.

Redfield 21

När Alice ätit klart läser han för henne innan det är dags att gå och lägga sig. Alex ligger redan i sin säng och sover.

119

Det är en ny dag i Lunar Lake och denna dagen fick familjen besök av en vildhäst. Alla låg fortfarande och sov, så det var ingen som såg den när den gick runt på tomten. När Benjamin vaknat kollade han sin telefon. Han hade fått ett sms från Theo, Benjamin skickade ett snabbt svar tillbaka. Under dagen lär han också Alice att prata.

Redfield 22

Annonser