Generation 1 Emma

Emma Watson hade precis blivit en ungdom och detta firade hon med att hyra en båt tillsammans med sin bästa vän och fira sin födelse dag till havs. Men hennes dag skulle inte sluta särskilt bra. Under natten närmade sig en kraftig storm. De båda flickorna blev snabbt överraskade av stormen och trots deras försök att föra båten i säkerhet lyckades de inte, båten körde in i ett  berg som rev upp skrovet och båten fylldes snabbt med vatten. När de försökte fly från båten knäcktes masten och föl på Emmas väns ben. Trots Emmas försök att få los sin vän insåg de båda flickorna att hon aldrig skulle komma los. Vattnet steg snabbt  i båten och Emmas vän bad henne lämna henne och rädda sig själv, det fanns ingen mening med att de båda skulle dö. Emma gav sin vän en varm kram och kyss på pannan innan hon lämnade båten med tårar i ögonen. Hon kämpade i vågorna för att simma bort från båten som höll på att sjunk, det kändes som om de starka vågorna skulle slita henne i stycke. På båten hade det funnits en liten roddbåt också som slitits lås. Emma lyckades ta sig upp i roddbåten men fick se att även den gått sönder i stormen. Till slut avtog stormen och Emma lyckades ta sig i land på en liten ö mitt ute i ingenstans. När hon återhämtat sig från utmatningen byggde hon ett litet vindskydd med en häng matta, fixade ved till en eld och någonstans att utföra sina behov. En del verktyg hade också flutit upp på den lilla ön bland annat ett fiskespö. Hon tänkte att ett par dagar ska hon nog kunna klara sig på ön tills någon åker förbi och kan plocka upp henne.

Det här är Emma Watson. Hon har egenskaperna Dramatisk, Miljömedveten, Gillar inte barn, Konstnärlig och Älskar att simma. Dessa egenskaper är slumpade fram förutom gillar inte barn.
De tre sakerna som ska gå i arv i varje generation är hennes ögon och hår färg samt egenskapen Konstnärlig.

screenshot-69

Vecka 1

De första dagarna gick mest till att fiska för att  få mat och pengar, äta och sova.

screenshot-17screenshot-19screenshot-30screenshot-24screenshot-27

Ibland hade hon en del otur också, då det var mitt i sommarn och väldigt varmt och eftersom hon inte hade någonstans att svalka sig hände det att hon självantände. Hon brände också maten i bland och fick en rejäl solbränna.

screenshot-40screenshot-60screenshot-61screenshot-48

Efter ett par dagar hade hon råd med ett staffli och kunde börja jobba på att träna upp sin Konstärliga färdighet.

screenshot-65

Vecka 2

Hösten hade kommit och det har börjat bli kallare och regnar en del. Emma har slutat att hoppats på att någon ska komma och hitta henne. Hon har vant sig vid livet på ön och finner det ganska rogivande. Men nu när det börjar bli kallar oroar hon sig lite för hur det ska gå inför vintern. Hon fortsätter att måla och fiska, en morgon hittade hon även en rymdsten.

screenshot-75 screenshot-82 screenshot-92

Det har börjat bli riktigt kallt nu och en natt vaknade Emma för att det var så kallt. Brasan från elden hade slocknat och Emma han inte tända en ny innan hon blev så kall att hon frös till is. Som tur var, var det inte långt till morgonen och solen började titta fram och tinade henne. Hon var fortfarande väldigt frusen men lyckades gör upp en eld och kunde värma sig.

screenshot-85 screenshot-88

Efter den händelsen visste Emma att hon inte  kunde sova  utomhus längre, hon behövde ett bättre skydd. Hon hade inte tidigare lagt någon större fundering på stenraset eftersom hon inte trodde att hon skulle bli kvar på ön så länge. Men nu bestämde hon sig för att rensa stenraset för att se vad som finns bakom det. Kanske en liten grotta som kunde ge henne mer skydd.

screenshot-99 screenshot-101 screenshot-106

Och mycket riktigt så fans det en grotta  på andra sidan. Någon hade tydligen varit på ön innan henne. Där nere fans även ett litet hörn med stenar där vatten kunde komma igenom som hon kunde använda som dusch. Hon flyttade ner vindskyddet och hängmattan i grottan så att hon kunde sova inomhus hädanefter.

screenshot-109 screenshot-111 screenshot-113

Nu när Emma inte behövde sova utomhus längre, började hon gilla livet på ön allt mer. Och bestämde sig för att stanna kvar på ön, när en båt kom förbi. Hon gjorde ett avtal med personerna på båten att hon skulle fånga fisk, måla tavlor och ge dem annat som hon hittar på ön eller i havet  om de försåg henne med material som hon kanske kunde behöva samt en del av pengarna som de fick för att sälja grejerna så att hon någon gång ibland kunde ta sig till fastlandet om hon skulle vilja.

screenshot-94

Vecka 3

Emma har bott på ön i tre veckor nu, och dagarna blir kallare och kallare, det märks att det börjar bli vinter nu även fast det inte kommer någon snö. Grottan hon sover i känns lite kall men ändå bättre än att sova ute i den kalla vinter luften. Emma hoppas att hon snart ska kunna bygga ett bättre hem till sig.

screenshot-126

De mörka vinter kvällarna lyses upp av en klar stjärnhimmel. 

screenshot-122

Emma börjar känna sig ensam på ön nu och har börjat prata med toaletten. Så nu är det dags att åka på en resa för att hitta en man som kan följa med henne tillbaka till ön.

screenshot-129

Resan blev till en stad som heter Dragon Valley, där hon hyrde ett litet hus. Och det första hon gjorde var att gå in och titta på tv. Hon har inte set på tv på tre veckor nu och det kunde hon sakna på ön att inte kunna se på tv och hålla sig uppdaterad om vad som händer i världen.

screenshot-132 screenshot-133 screenshot-135

Efter en stund bestämde hon sig för att hon inte kunde sitta här och slöa, hon var ju här av en anledning och hade inte mycket tid på sig då hon endast hade tre dagar på sig. Så hon åkte till stadens park där hon genast såg en kille som hon var intresserad av att lära känna, han hete Sean.

screenshot-136 screenshot-138

De blev snabbt vänner och Emma tänkte inte slösa någon tid utan började flörta med honom. Han verkade inte ha något emot det trots att han redan var gift. De tittade på stjärnorna tillsammans och efter det bestämde Emma sig för att kyssa honom. Hon var väldigt nervös för hur han skulle reagera, men till Emmas lättnad besvarade han hennes kyss. De tog ett foto tillsammans sedan var det dags att gå hem.

screenshot-141 screenshot-146 screenshot-147 screenshot-155 screenshot-156

Tillbaka i huset fixade Emma en sallad hon var så lättad över att inte behöva äta fisk för en gång skull. Tillagningen gick sådär, då hon inte har någon skill i matlagning och hon skar sig i fingret. Den kvällen gick hon och la sig i en säng för första gången på tre veckor och hon var väldigt lycklig.

screenshot-158 screenshot-159 screenshot-160

Nästa dag överraskade Emma, Sean genom att komma hem till honom för att ta reda på om han gjort slut med sin tjej. Sean blev glatt överraskad och svarade att han hade gjort det i går kväll. De delade några romantiska tillfällen på hans veranda och ingen av dem verkade bry sig att han ex fru var inne i huset.   

screenshot-169 screenshot-171 screenshot-174 screenshot-177

Emma kände att nu var det perfekta tillfället att fria till Sean. Och de gifte sig direkt där på verandan.

screenshot-185 screenshot-189 screenshot-190 screenshot-192

Sedan åkte de till huset som Emma hade hyrt, och hade en mysig bröllopsnatt.  

screenshot-194 screenshot-196 screenshot-198

Nästa dag var det dags att åka hem till ön. Emma fixade pannkakor till frukost som hon lyckades att inte bränna.

screenshot-200 screenshot-202 screenshot-211

Hemma på ön fick Sean en liten makeover. Hans egenskaper är Bra på att kyssas, Virtuos, God, Ambitiös och Vänlig.

screenshot-212

 De flyttade ut vindskyddet från grottan och byggde sig en säng. De hade också tagit med sig ett drake ägg och en kamera hem och Sean hade tagit med sig sin gitarr. Sean ägnade sin tid till att lära sig fiska och Emma fortsatte måla. 

screenshot-213 screenshot-216

Emma gilla att inte behöva sitta själv och äta längre och att ha någon annan där att umgås med. Även det lilla drake ägget var kul att prata med. 

screenshot-218 screenshot-220 screenshot-225

En natt vaknade Emma av att må väldigt illa, hade fisken hon ätit varit dålig? Hon rusade ut ur grottan för att spy. Samman natt kläcktes det lilla drake ägget och det visade sig bli en svart drake. Som både Sean och Emma gillade.

screenshot-230 screenshot-231 screenshot-233 screenshot-234 screenshot-239 screenshot-255

Det visade sig att Emma inte hade ätit något dåligt utan hon var gravid. Sean gjorde vad han kunde för att hjälpa henne och gav henne massage för att lindra hennes ryggont.

screenshot-244 screenshot-258

Snart var det dags för Emma att föda och det blev en liten pojke som fick namnet Aidan, som ärvde den goda sidan från sin far och fick också egenskapen klumpig.

screenshot-267 screenshot-268 screenshot-270 screenshot-271 screenshot-278

Slut på generation 1 och början på generation 2 

 

Annonser