Del 1

Det här Elena Gilbert, en helt vanlig tjej från en småstad. Elena är ganska prydlig och gillar när det är rent, hon är också ganska smart och hennes lärare brukar kalla henne geni, hon är även atletisk.

Screenshot

Elena bor hos familjen Brown i staden Monte vista efter som hennes föräldrar dog när hon bara var en bäbis och den enda släkting hon hade var Lara Brown som var Elenas mammas syster. Hon vet inte mycket om sina föräldrar mer än det som hon fått veta från hennes vårdnadshavare, att de dog i en olycka.

Maffia Legacy 1

Lara Brown var alltid avundsjuk på sin syster Lilly Gilbert som var föräldrarnas favorit, deras föräldrar hade varit så stolta över Lilly som följde i deras fotspår i karriären och blivit den nya ledaren för den kriminella verksamheten. Sedan träffade Lilly Edward som också arbetade i verksamheten och de fick en dotter, Elena. Några veckor efter att Elena födds dog de båda under ett uppdrag som hade gåt fel och Elena blev ensam kvar. Lara som var den enda släktingen till Elena blev tvungen att ta hand om henne.

Lara som alltid hatat sin syster för att hon alltid blev favoriserad och fick bli den som tog över familjeverksamheten trots att hon själv hade egenskaper som passade verksamheten, hon hade alltid varit den elaka av dem. Så nu när hon var tvungen att ta hand om sin systerdotter var hon inte alls glad, plus att hon själv hade tvillingar i samma ålder som Elena, det skulle bli så mycket jobb.

Screenshot-3

Lara är gift med Steven Brown en man som delar samma kalla hjärta som Lara själv har och stöttar henne i alla beslut om hur de kan utnyttja Elena. Tillsammans har de två döttrar, Kathleen och Jacqueline som är lika elaka, snobbiga och lata som sina föräldrar.

Maffia Legacy 2

När det är dags att åka till skolan sitter Elena alltid ensam, tvillingarna vill inte veta av henne och de ser alltid till så att ingen i skolan vill vara med henne heller, sprider rykten om att hon är en dålig och hemsk person.

Maffia Legacy 3

När Elena kommer hem efter skolan får hon alltid göra tvillingarna läxor samt sina egna eftersom ingen av dem är särskilt smarta och för lata att göra dem själva. De brukar istället slappa i soffan framför tv tillsammans med sina föräldrar eller simma i polen.

Maffia Legacy 4

När Elena inte är i skolan ser Lara till så att hon alltid har något att gör, det är alltid något som behöver städas, disk att diska eller sängar som ska bäddas.

Maffia Legacy 5

När Elena får tid över, övar hon på sina matkunskaper genom att baka muffins eller så övar hon på sin logiska förmåga och spelar schack. Hon får också ofta sita ensam och äta.

Maffia Legacy 6

Kathleen brukar ofta klaga och skrika på Elena speciellt om Elena inte hinner göra hennes läxor medans Jacqueline som inte är lika elak som sin syster istället försöker göra sina läxor själv.

Maffia Legacy 7

Dagen då tvillingarna och Elena fyller år har kommit och Lara ordnade såklart en stor fest för sina döttrar. Både Kathleen och Jacqueline fick varsin tårta och deras vänner var såklart bjudna. Elena fick vara med på kalaset men ingen talade om för gästerna att det även var hennes födelsedag i dag. Såklart fick Elena se till så att gästerna hade det bra samt ta hand om disken.

Maffia Legacy 8

Maffia Legacy 9

Festen var tillslut över och alla gäster hade gåt hem och det hade nu också blivit Elenas tur att växa upp till tonåring. Bristen på kärlek och längtan efter att också få finna nya saker som tvillingarna fick gjorde att Elena utvecklade egenskapen kleptoman. Däremot hade hon gåt ut grundskolan med bästa betyg allt slit hade lönat sig. Som tonåring hade hon också ändrat sin attityd och börjat klä sig i svarta kläder och mörkt smink.

Maffia Legacy 10

Annonser