Store Föremål

EA har get oss möjligheten att lägga till och individualisera dem mer med premium innehåll som ger nya interaktioner och animeringar. En del av dessa innehåll påverkar verkligen inte utmaningen alls, medans andra uppsättningar påverkar väldigt mycket. Denna sektionen detaljerar uppsättningarna och föremålen som påverkar vad du får göra och när du får göra det under utmaningen. Detta kommer att uppdateras utefter att original sidan uppdaterar det.

VÄRLDAR

Alla EA skapta världar är tillåtet för din utmaning. Notera att det är Offentliga platser inkluderade i några av dessa världar som har sina egna begränsningar och listade här nedanför.

OFFENTLIGA PLATSER

Alla offentliga platser är begränsade av Militär, samt ytterligare begränsningar som är listade här nedanför. Notera: Din sim måste följa alla andra aktiva regler när de besöker någon av de offentliga platserna.

Al Frescos Bondemarknad 

Schysta Affärer-Bistron

Spöklikt Bibliotek

  • Begränsad av: Journalistik
    • Tomten får placeras i början av utmaningen istället för det existerande bibliotek.

Farfars Plantage

Ben Rangels Kusliga Herrgård

  • Begränsad av: Paranormal
    • Tomten får placeras ut i början av utmaningen. Notera att ersätta kyrkogården i EA världar kan kanske skapa buggar i ditt spel.

La Cinema Diamantigue

Olympens Gym

Prismastudio

Arkadhall från Regent

Stillhetens Hem

Takfönsterstudion för Scenkonst

Växthuset Stenkast

Strandpromenaden

Baron Strängs Renässansmarknad

Guldbiljettens Leksaksbutik

Lyckans Simdaler-Kasinot

Små Geniers Tidiga Lärdomscentral

PREMIUM STORE FÖREMÅL

Store föremål som inte specifikt är listade här täckts av existerande begränsningar, eftersom de inte erbjuder några ytterligare interaktioner: Sjungande vindspel täcks av Arkitekt, eftersom det är ett dekorations föremål, Chok-O-Fallens fontän från snaskigt AB täcks av Kulinarisk och Forskning eftersom det är en apparat som gör mat.

BEGRÄNSNINGAR

Följande föremål är begränsade av de alternativa begränsningarna:

Advertisements