Introduktion

Detta är en över sättning av TS3 Apocalypse Challenge, orginal reglerna på engelska hittar du Här

Apocalypse utmaningen är en svår utmaning som pågår under flera generationer och startar med att begränsa nästan allt din sim kan göra. Det är ditt jobb att hålla dina simmar tillräckligt glada för att öka i nivå av sin karriär och låsa upp begränsningar som gör livet så svårt för dem. Det finns 20 unika begränsningar som MÅSTE låsas upp och 6 begränsning som är frivillig. Hopplöshet är upplåst så fort din grundare når nivå 10 i någon av de karriärer som är tillgängliga för din grundare. Alien Teknologi och andra  alternativa upplåsningar måste inte låsas upp för att vinna utmaningen.

Historien

I flera veckor har makten som är i Twinbrook försökt mörklägga vad stadens avlopps system har gjort med träsken. De ursprungliga och väldigt ohederliga stads planerarna försökte kringgå systemet för att omdirigera pengarna till sina egna fickor. De har snålat med att bygga ett riktigt reningsverk och bara avlett allt avlopp till att rinna ut i träsken. Under åren som simmar badat och diskat har det lett till att en stor mängd tvål blivit dumpat i detta känsliga ekosystemet. Marken och vattnet har blivit fylld av det. Den ekologiska katastrofen var lämnad till sig själv, detta förvärrade den naturliga processen under våtmarkerna. Allt skräp av avloppsvatten, gamla löv och fisk från det avlägsna förflutna orsakade överskott av metangas och andra labila träsk gaser att samlas under all denna förorening.

Detta är inget problem förutom att tvålresterna som genomdränkt området har gjort det omöjligt för denna stank av miljögifter att upplösas stegvist i luften. En dag bröt dessa gaser upp till ytan i en enorm bubbla. Som alla bubblor när de blir förstora sprack den i ett våldsamt utbrott. Chockvågen som bildades förstörde kärnkraftverken i regionen och orsakade en härdsmälta vilket orsakade mängder av strålning att läcka ut i naturen. Detta eldhav förstörde hela regionen och skickade Similisationen som vi känner tillbaka till medeltiden och lämna marken bränd och ofruktbar. Nästan allt liv inom tusen mil blev utplånad.

Du hade tur. Du lyckades undkomma katastrofen eftersom du inte var i regionen under den tiden. När du kom hem, föreslog hjälporganisationen på flygplatsen att du tar dig till närmsta område där hjälpinsatser var på gång om du vill återvända till det som en gång var ditt hem. Du vet inte hur du klarade av det, men du vandrade tills du hitta de ett skydd, en övergiven plats, där civilisationen i regionen kan byggas upp. Om du är tillräckligt stark, om du är tillräckligt engagerad, kan du leda arbetet. Du och din familj…

 

Advertisements