Uppdatering

Hej alla läsare och välkommen till ett nytt år. Har inte uppdaterat här på senaste tiden men har däremot skrivit på apocalypse reglerna och det börjar gå framåt men fortfarande en del kvar. Har inte tipsat om några nedladdningar här ännu och det kommer nog inte bli jätte mycket av det heller, jag kommer endast att göra det om jag hittar något som jag verkligen tycker är bra material.

Det är en tomt av Lara Croft mansion från Tomb Raider Legend  som inte kommer med något cc alls och är väldigt välgjord. Har dessutom kollat så att det inte följer med någon sim i huset innan jag installerade det, vilket jag har haft problem med förut när jag laddat ner tomter. Vilka har kommit med bad cc som orsakat problem i mitt spel. Men denna tomt är alltså säker att ladda ner.

Inga av lamporna funkar dock men det är bara att byta ut dem. Lamporna som hänger ute i backgården i passagen kan vara lite svåra att bytta ut då det inte bara är att placera dit nya, för att få de ersättande lamporna att hänga där de gamla hänger måste du använda ”constrainfloorelevation false” fusket och ändra höjden på vägarna och sedan när du bytt ut alla lamporna ändra tillbaka vägarna till det som de var innan. 

För att komma till nedladdningen klicka på bilden 

mts_alopex-1045661-exterior

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s